Η Ford κατατροπώνει την Porsche και την Audi!

Γιώργος Βαρίνος
Η Ford κατατροπώνει την Porsche και την Audi!
Απίστευτο! Στην πρώτη του εμπορική χρονιά στην Ευρώπη, το Ford Mustang κερδίζει στην πιο δύσκολη αγορά, αυτή της Γερμανίας, αντιμετωπίζοντας δημοφιλή μοντέλα όπως η Porsche 911 και το Audi TT!

Χαράς ευαγγέλια για την Ford στην πιo εμπορικά δύσκολη αγορά της Ευρώπης, στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπεύθυνος κρατικός φορέας (German Federal Motor Transport Authority, KBA) στην Γερμανία για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, ξεπέρασε τον προηγούμενο μήνα σε πωλήσεις του δύο βασικούς του ανταγωνιστές στην κατηγορία, την Porsche 911 και το Audi ΤΤ. Συγκεκριμένα, το Ford Mustang κατάφερε να πουλήσει 780 μονάδες, ενώ η 911 έμεινε στις 752 και το Audi TT στις 709 μονάδες. Ο γενικός Διευθυντής της Ford στην Γερμανία Βόλφανγκ Κόπλιν, αναφέρει σχετικά: «Οι Γερμανοί ερωτεύθηκαν παράφορα την Mustang. Oδηγώντας μια Mustang σε έναν αυτοκινητόδρομο είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα!»

Να σημειώσουμε πως το Mustang στην Γερμανία ξεκινά από τα 38.000€ για το EcoBoost 2.3 με τους 310 ίππους και ανεβαίνει στα 43.000€ για το V8 με τους 435 ίππους. Είναι λογικό να καταλάβουμε τους λόγους της επιτυχίας. Με 43.000 μπορείς να αγοράσεις ένα supercar 435 ίππων!

Η Ford αποφάσισε να πουλήσει την Mustang ταυτόχρονα στις περισσότερες αγορές του κόσμου. Ήταν ένα στοίχημα που κέρδισε. Σίγουρα οι πρώτες θέσεις στην κατηγορία σε μερικές αγορές είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!