Ο Μικ πανηγύρισε όπως ο Μίκαελ

Ο Μικ πανηγύρισε όπως ο Μίκαελ

Ο Μικ πανηγύρισε όπως ο Μίκαελ

Συγκίνησε ο γιος του Σουμάχερ, όταν νίκησε στους δύο πρώτους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος της Formula 4 και πανηγύρισε σαν τον διάσημο –και άτυχο- πατέρα του.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Μικ Σουμάχερ. Ο 17χρονος γιος του Σούμι κατέκτησε την πρώτη θέση στους δύο Σαββατιάτικους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος της Formula 4 στην πίστα του Μιζάνο. Ο νεαρός αφιέρωσε τις νίκες του στην ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν υπέροχα, ο αγωνιστικός μου ρυθμός ήταν φανταστικός. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην ομάδα μου, η οποία έκανε απίστευτη δουλειά».

Στις απονομές των επάθλων ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν, όταν κυριαρχούσε ο Μίκαελ Σουμάχερ στα Γκραν Πρι της Formula 1. Αυτή τη φορά ήταν ο γιος του που πανηγύριζε, όμως οι κινήσεις και οι εκφράσεις του προσώπου του νεαρού θύμιζαν έντονα τον άτυχο πολυπρωταθλητή της Formula 1.

O ίδιος ο Μικ παραμένει λιγομίλητος και αφήνει το έργο της επικοινωνίας στη μάνατζερ Ζαμπίνε Κεμ, που είναι και εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του www.mickschumacher.ms γίνεται μόλις μία αναφορά στο όνομα του διάσημου πατέρα του. Ο Σουμάχερ τζούνιορ απέκτησε επίσης λογαριασμό στο Instagram, που θα εμπλουτιστεί σύντομα με περισσότερο οπτικό υλικό.

Best of internet