Ποιον θέλει ο Ρόσι στη θέση του Λορένθο;

Ποιον θέλει ο Ρόσι στη θέση του Λορένθο;

Ποιον θέλει ο Ρόσι στη θέση του Λορένθο;

Ο «γιατρός» αποκάλυψε το όνομα του αναβάτη, που θα είναι κατά την άποψή του ένας αντάξιος διάδοχος του Λορένθο, αν αποχωρήσει ο Ισπανός από τη Yamaha.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι βλέπει στο πρόσωπο του Μάβερικ Βινιάλες έναν αντάξιο αντικαταστάτη του Χόρχε Λορένθο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο τελευταίος από την ομάδα της Yamaha. Ο «γιατρός» ρωτήθηκε, αν θα αποδεχόταν τον Βινιάλες μαζί του στην ίδια ομάδα και απάντησε: «Ναι, δεν θα ήταν για εμένα κανένα πρόβλημα. Δεν κάνει κάποια μεγάλη διαφορά, αν μείνει ο Λορένθο ή αν έρθει ο Βινιάλες. Αυτό θα ίσχυε επίσης για τον Αντρέα Ιανόνε ή τον Ντάνι Πεντρόζα. Είναι σίγουρο, ότι ο Βινιάλες θα τα δώσει όλα, επειδή είναι πολύ νέος. Πιστεύω, ότι θα εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον σε έναν από τους καλύτερους αναβάτες του MotoGP».

Ο αναβάτης της Suzuki εντυπωσίασε στις δοκιμές του MotoGP, ξεκίνησε από την πρώτη σειρά στον αγώνα του Κατάρ και τερμάτισε έκτος. Αντίθετα, στην Αργεντινή έπεσε σε ένα βρεγμένο σημείο της πίστας, όπου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του. Ο Βινιάλες είχε δηλώσει πεπεισμένος, ότι θα τερμάτιζε δεύτερος στην Αργεντινή, αν δεν είχε συμβεί η πτώση.

Δεν είναι λοιπόν τυχαία τα σχόλια του Ρόσι για τον Ισπανό, για τον οποίο τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «πιστεύω, ότι ο Βινιάλες έχει δείξει, ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε όλη τη σεζόν τους κορυφαίους αναβάτες. Οδηγήσαμε σε πολύ διαφορετικές πίστες. Αυτός και η Suzuki ήταν πολύ δυνατοί. Οδηγεί πολύ καλά, είναι έξυπνος και κατανοεί, πώς πρέπει να χειρίζεται τη μοτοσικλέτα του MotoGP. Η Suzuki έχει ένα καλό σασί, που μπορεί να συγκριθεί με αυτό της Honda. Αντιδρά πολύ καλά και είναι πολύ ακριβές. Τον προηγούμενο χρόνο είχαν μεγάλο μειονέκτημα εξαιτίας του κινητήρα, φαίνεται όμως ότι βελτιώθηκαν. Είναι μία καλή μηχανή. Και ο Βινιάλες είναι γρηγορότερος από τον Αλέιξ Εσπαργκαρό. Αυτό δείχνει, ότι βρήκε τον τρόπο, να παίρνει από τη μοτοσικλέτα το μάξιμουμ».

Best of internet