Όλα έτοιμα για το Ράλι Σπριντ Μπράλου (pics)

Όλα έτοιμα για το Ράλι Σπριντ Μπράλου (pics)

Όλα έτοιμα για το Ράλι Σπριντ Μπράλου (pics)

Από τον τεχνικό έλεγχο πέρασαν τα 53 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο 7ο Autovision Ράλι Σπριντ Μπράλου και όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα από την ΑΛΑΛ.

Το 7ο Autovision Ράλι Σπριντ Μπράλου θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/4) και όλα είναι έτοιμα για να δοθεί η εκκίνηση. Μάλιστα, το Σάββατο (9/4) τα 53 αυτοκίνητα, που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, πέρασαν από τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο δίχως να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, συμπεριλήφθησαν και τα 53 στο ωράριο εκκίνησης, με το πρώτο αυτοκίνητο να ξεκινάει στις 10:00 αύριο το πρωί για να περάσει από το πρώτο από τα τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή του Μπράλου, η οποία έχει μήκος 11,67 χιλιόμετρα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας διεξάγεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας και αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλι Κεντρικής Ελλάδας και του Πρωταθλήματος Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΛΑΛ

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Τεχνικός Έλεγχος!

Λίγες ώρες απομένουν για την διεξαγωγή του αγώνα, με 53 αυτοκίνητα να περνούν σήμερα από τον Τεχνικό Έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης!

Η περιοχή της Λαμίας κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που θα διεξαχθεί αύριο στην ειδική διαδρομή "Μπράλος" υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας" (Α.Λ.Α.Λ.) και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών.

Το μενού της σημερινής ημέρας περιλάμβανε την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αναγνωρίσεων για τα πληρώματα και τη διεξαγωγή του Τεχνικού Ελέγχου, στις εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης, που είναι ο μεγάλος Χορηγός του αγώνα. Από τη διαδικασία αυτή πέρασαν 53 αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αύριο στην ειδική διαδρομή "Μπράλος", η οποία έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει την ειδική διαδρομή αύριο το πρωί στις 10:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές στις 09:00 και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινούν ανά 2 λεπτά.

Η Τοπική κοινωνία στηρίζει εμπράκτως τον αγώνα αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή. Φυσικά, το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.

Μεγάλος Χορηγός είναι το "Ι ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης", που έχει δώσει τον τίτλο του στην ονομασία του αγώνα. Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στηρίζει, όπως πάντα, η "Θερμοπετρόλ Χατζητσοπάνης", ενώ μεταξύ των Υποστηρικτών συγκαταλέγονται τα "Εστιατόρια Ρούμελη" και "Το Παραδοσιακό".

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου - Πρόγραμμα

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 10:00), στο ΣΕΧ1:Π.Ε.Ο. Λαμίας- Άμφισσας- 1,3 χιλιόμετρα μετά τη διασταύρωση προς Ηράκλεια

Τερματισμός: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 15:04), στο ΣΕΧ 3Α: Τερματισμός Parc Fermé In

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (Αμέσως μετά τον τερματισμό), στο χώρο του Parc Fermé

Ανακοίνωση τελικής κατάταξης: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 17:15)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 17:45), στην Αίθουσα Δεξιώσεων Σκούρας - στην Π.Ε.Ο. Λαμίας-Άμφισσας, 1,7 χιλιόμετρα πριν τη διασταύρωση προς Ηράκλεια.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το ωράριο εκκίνησης για τα 53 πληρώματα.

Best of internet