Κοντά στην αγορά του Σίλβερστοουν η Jaguar Land Rover

Νίκος Τσιώκος
Κοντά στην αγορά του Σίλβερστοουν η Jaguar Land Rover
Κοντά στην αγορά της πίστας του Σίλβερστοουν βρίσκεται η Jaguar Land Rover, μετά την απόφαση των νυν ιδιοκτητών να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Ένα ακόμα βήμα έγινε για την Jaguar Land Rover, όσον αφορά τα σχέδιά της να αγοράσει την πίστα του Σίλβερστοουν. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε η Ένωση Βρετανών Οδηγών Αγώνων (British Racing Drivers' Club), που έχει τα ηνία του σιρκουί, αποφάσισε να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τη γνωστή μάρκα.

Έτσι, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο... deal για να αλλάξει χέρια στην πίστα που έγινε ο παρθενικός αγώνας της Formula1 το 1950. Ωστόσο, η BRDC θα διατηρήσει τα ηνία της εταιρείας που... τρέχει το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο θα διεξάγεται τουλάχιστον μέχρι το 2026 βάσει του τωρινού συμβολαίου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που επέλθει συμφωνία, η JLR θα χρησιμοποιήσει το Σίλβερστοουν για τις δοκιμές των οχημάτων που θα βγάλει στην παραγωγή στο μέλλον, ωστόσο αυτό δε θα αποτελέσει πρόβλημα για τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!