Από την pole position ο Μικ Σουμάχερ

Από την pole position ο Μικ Σουμάχερ

Από την pole position ο Μικ Σουμάχερ

Ο γιος του Σούμι πέτυχε τους δύο καλύτερους χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα της Formula 4 στο Μιζάνο της Ιταλίας και θα ξεκινήσει σήμερα από την πρώτη σειρά.

Πρώτο δείγμα θετικό! Ο Μικ Σουμάχερ ξεκίνησε φουριόζος στο ιταλικό πρωτάθλημα της Formula 4, όπου τρέχει με τα χρώματα της ομάδας Prema. Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Μιζάνο και τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο σκέλος των ίδιων δοκιμών. Έτσι θα ξεκινήσει σήμερα, Σάββατο 9 Απριλίου, από την πρώτη σειρά και στους δύο αγώνες.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί και ένας τρίτος αγώνας, στον οποίο ωστόσο δεν θα λάβει μέρος ο 17χρονος Γερμανός, καθώς κάθε οδηγός επιτρέπεται να συμμετέχει μόνον σε δύο αγώνες. Η στιγμή της αλήθειας θα έρθει πάντως το απόγευμα της Κυριακής, οπότε θα συμμετέχουν στον τελικό οι 36 καλύτεροι οδηγοί των τριών προηγουμένων αγώνων.

Ο υιος Σουμάχερ συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Formula 4, μάλιστα εφέτος θα τρέξει ταυτόχρονα στο ιταλικό και στο γερμανικό πρωτάθλημα, για να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Η έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος της Formula 4 θα δοθεί το διήμερο 16-17 Απριλίου στην πίστα του Οσερσλέμπεν.

Best of internet