Διπλό όφελος απόσυρσης από την Ford

Γιώργος Βαρίνος
Διπλό όφελος απόσυρσης από την Ford
Με 768€ επιπρόσθετα του οφέλους της απόσυρσης πριμοδοτεί την αγορά Fiesta και Focus η Ford, προσφέροντας ταυτόχρονα και προνομιακή χρηματοδότηση.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, τα Fiesta και Focus, προσφέρει με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους αγοράς και χρηματοδότησης η Ford. Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Ford ECOINCENTIVE ο υποψήφιος αγοραστής των δύο μοντέλων κερδίζει το όφελος απόσυρσης και επιπρόσθετο ποσό σε κάθε έκδοση των μοντέλων. Έτσι, πέρα από την απολαυστική οδική συμπεριφορά, την ξεχωριστή εμφάνιση, την ασφάλεια και τις προηγμένες τεχνολογίες των δύο μοντέλων, έχει ένα ακόμα πολύ ισχυρό λόγο να τα επιλέξει.

Το νέο πρόγραμμα Ford ECOINCENTIVE ισχύει παράλληλα με το μέτρο της απόσυρσης και το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Credit. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Fiesta ο πελάτης ωφελείται με 768€ επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης, προνομιακής χρηματοδότησης με σταθερό επιτόκιο 5,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις. Στο Focus, ο πελάτης κερδίζει 768€ επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης, προνομιακή χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο 6,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, οι τιμές του τρίθυρου Fiesta ξεκινούν από τα 10.667€ μόλις, του πεντάθυρου από τα 11.226 και του Focus με το πεντάθυρο αμάξωμα από 13.533€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!