Θα έχει όνομα το σόου του Κλάρκσον; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Θα έχει όνομα το σόου του Κλάρκσον; (video)
Αστειευόμενοι με το γεγονός ότι ακόμα η εκπομπή τους στο Amazon Prime δεν έχει όνομα, οι Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι προσπαθούν να βρουν ένα.

Η τριάδα των –πρώην- παρουσιαστών του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού σόου παγκοσμίως, του Top Gear, ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα τους εκπομπή στο συνδρομητικό κανάλι Amazon Prime, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για το πώς αυτή θα ονομάζεται.

Σε αυτό ακριβώς το «πρόβλημα» εστιάζεται η συνάντηση των Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ, η οποία επίσης αποτελεί και το teaser για την ανακοίνωση της έναρξης της νέας τους εκπομπής το Φθινόπωρο του 2016. Τα ονόματα που πέφτουν στο «τραπέζι», όπως το AutoMates ή το Tripod δεν φαίνεται να ενθουσιάζουν και τους τρεις, με αποτέλεσμα η συζήτηση να εξελίσσεται στη συνήθη κόντρα με τα ειρωνικά σχόλια του Κλάρκσον προς τους δύο συνεργάτες του.

Θα συνεχίσει η εκπομπή να χαρακτηρίζεται ως «τοακόμαχωρίςόνομασόουτωνΚλάρκσονΜέιΧάμοντ» ή μήπως, τελικά βρέθηκε η λύση και θα έχουμε ένα όνομα; Όλες οι απαντήσεις, στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!