Τεράστια αποζημίωση για την κόρη του Πολ Γουόκερ

Πέτρος Πιτσίνης
Τεράστια αποζημίωση για την κόρη του Πολ Γουόκερ
Το ποσό των 8,86 εκατομμυρίων ευρώ κατάφερε να πάρει Μίντοου Γουόκερ ύστερα από δικαστική απόφαση, μετά το θάνατο του πατέρα της το 2013.

Η Μίντοου Γουόκερ «κέρδισε» το δικαστήριο με την οικογένεια του Ρότζερ Ρόντας, του άνδρα που οδηγούσε τη μοιραία Porsche Carrera GT με την οποία σκοτώθηκε ο πατέρας της, Πολ Γουόκερ το 2013. Το ποσό με το οποίο αποζημιώθηκε φτάνει τα 8,86 εκατομμύρια, όμως από αυτά τα 6,3 κατέληξαν στη δεκαεπτάχρονη, καθώς έπρεπε να καλύψει τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του δικηγόρου της. Ο τελευταίος, δήλωσε: «Το ποσό που πληρώνει η οικογένεια του Ρότζερ Ρόντας είναι ένα μικρό ποσοστό από αυτά που θα είχε βγάλει ο πατέρας της Μίντοου, σαν ένας διεθνής κινηματογραφικός αστέρας, αν το νήμα της ζωής του δεν είχε κοπεί τόσο νωρίς και απότομα».

Την ίδια στιγμή, η κόρη του Γουόκερ θεωρεί μεν τον Ρόντας υπεύθυνο για το τρακάρισμα, αλλά κατηγορεί την Porsche για το θάνατο του Πολ. Ως αποτέλεσμα, έχει κάνει μήνυση και στη Γερμανική εταιρεία με το δικαστήριο να μην έχει γίνει ακόμη, όμως θεωρείται αρκετά απίθανο να αποζημιωθεί. Αυτό βασίζεται στο ότι η φίρμα αθωώθηκε σε αντίστοιχο δικαστήριο που είχε με την Κριστίν Ρόντας, τη γυναίκα του οδηγού της Carrera GT στο μοιραίο ατύχημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!