H Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8

Πέτρος Πιτσίνης
H Σαρλίζ Θερόν στο Fast & Furious 8
Η γοητευτική ηθοποιός θα εμφανιστεί στην όγδοη ταινία δράσης του δημοφιλούς φραντσάιζ, όπου θα υποδυθεί μία σκληρή «κακιά», η οποία θα προσπαθήσει να διαλύσει την οικογένεια του Βιν Ντίζελ.

Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία Mad Max: Fury Road πέρυσι, η Σαρλίζ Θερόν «θερίζει» και το Fast & Furious. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχει στο όγδοο μέρος του φραντσάιζ (Fast 8) στο βασικό ρόλο του «κακού», απέναντι στην «οικογένεια» του Βιν Ντίζελ. Η είδηση ανακοινώθηκε από το επίσημο προφίλ του Fast & Furious στο Twitter, με τη λεζάντα να γράφει: «Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο αντίπαλό της στην επόμενη ταινία μας. Καλωσορίζουμε τη Σαρλίζ Θερόν στην οικογένεια του "Fast"».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Fast 8 θα έχει αρκετές σκηνές γυρισμένες στη Νέα Υόρκη, ενώ μάλιστα θα επιστρέψει το αγωνιστικό πνεύμα που η αλήθεια είναι είχε χαθεί τελευταία. Όπως καταλαβαίνουμε, οι παράνομες «κόντρες» θα είναι και πάλι στο μενού, με την περιπέτεια να εντείνεται ακόμη περισσότερο λόγω του Τζέισον Στέιθαμ που επίσης βρίσκεται ενάντια στον Βιν Ντίζελ. Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η επίσημη πρεμιέρα του Fast 8 θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2017!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!