Ένα Smart για βρώμικες δουλειές (video)

Ένα Smart για βρώμικες δουλειές (video)

Ένα Smart για βρώμικες δουλειές (video)

Ένας άνδρας από την Ουκρανία εφοδίασε το Smart του με μπόλικη δόση φαντασίας και τρέλας, με το αποτέλεσμα να μπορεί να ταπεινώσει σχεδόν κάθε τετρακίνητο σε εκτός δρόμου διαδρομές! 

Το γνωστό σε όλους smart ForTwo έχει αποδείξει την αξία του στην ευκολία των καθημερινών μετακινήσεων στην πόλη καθώς παρκάρει παντού, ενώ έχει και εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής. Όλα αυτά μπορεί να μην είναι νέα, όμως ένας Ουκρανός αποφάσισε να το κάνει πιο... ενεργό και να το μετατρέψει σε σκληροτράχηλο εκτός δρόμου όχημα! 

Το πρώτης γενιάς ForTwo που έχει στην κατοχή του είναι εφοδιασμένο με κινητήρα ντίζελ, με διάφορα μηχανικά μέρη από τη Mitsubishi, τη Honda και τη Volkswagen να έχουν χρησιμοποιηθεί για να πάρει τη μορφή που βλέπουμε στο βίντεο. Το ελαφρύ αμάξωμά του, μαζί με τα «τρακτερωτά» ελαστικά, τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τους απίστευτα κοντούς προβόλους είναι ικανά ώστε να «ταπεινώσουν» πολλά ικανά τετρακίνητα, ενώ αν γίνει κάποιος λάθος χειρισμός και το αυτοκίνητο κολλήσει σε ένα εμπόδιο, υπάρχει στο εμπρός μέρος ένας εργάτης να αναλάβει την αποκόλλησή του. Δείτε το βίντεο! 

Smart Fortwo Offroad

Best of internet