Το παγκόσμιο Enduro έρχεται στα Γρεβενά (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το παγκόσμιο Enduro έρχεται στα Γρεβενά (video)
Από τις 20 – 22 Μαΐου 2016, τα Γρεβενά θα φιλοξενήσουν τους κορυφαίους αναβάτες Enduro για τον 3ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μια εξαιρετικά σημαντική αθλητική διοργάνωση, που αποτελεί και το κορυφαίο γεγονός των αγώνων μοτοσικλέτας στη χώρα μας, έρχεται στα Γρεβενά. Περισσότεροι από 100 αναβάτες θα βρεθούν στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας και στα υπέροχα ελληνικά βουνά, για τον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Emduro.

Μάλιστα, στα πλαίσια του κορυφαίου αυτού γεγονότος, θα φιλοξενηθεί και ο αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος, με τις συμμετοχές να αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Ο παράλληλος αυτός αγώνας, δίνει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους να απολαύσουν το κλίμα και τις διαδρομές του Παγκόσμιου σε ένα πολύ πιο ελκυστικό –οικονομικά- πακέτο.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 18:00, μέσα στην πόλη των Γρεβενών, θα διεξαχθεί το Super Test και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν 3 θεαματικές ειδικές διαδρομές πολύ κοντά στην πόλη. Οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν τους αγωνιζόμενους σε κάθε σημείο και σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων, τόσο στις ειδικές, όσο και σε θεαματικά περάσματα στις απλές διαδρομές.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Γρεβενών. Στη μεγάλη προσπάθεια να διεξάγουν έναν άψογο αγώνα, ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα να βρίσκεται στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και τα επόμενα χρόνια, αρωγοί είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, οι τοπικές αρχές, σύλλογοι και το Νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, σύσσωμη η περιοχή με τους κατοίκους της έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.ewc.gr, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα, καθώς και οτιδήποτε αφορά τη φιλοξενία στην πόλη των Γρεβενών, όπως τα ξενοδοχεία της περιοχής και τα γύρω αξιοθέατα, για όσους επιθυμούν να τον παρακολουθήσουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!