Σκέψεις για Σαββατιάτικο αγώνα στη Formula1

Σκέψεις για Σαββατιάτικο αγώνα στη Formula1

Σκέψεις για Σαββατιάτικο αγώνα στη Formula1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για αγώνα το Σάββατο πριν από αυτόν της Κυριακής αντί των κατατακτηρίων δοκιμών στη Formula1.

Μετά την αλλαγή στο φορμάτ των κατατακτηρίων δοκιμών, η οποία ακυρώθηκε, υπάρχουν σκέψεις για να αντικατασταθούν. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Sky Sports ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο για έναν αγώνα το Σάββατο αντί της διαδικασίας των κατατακτηρίων.

Αυτό διότι ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού παραπονέθηκε ότι το τωρινό φορμάτ ενός αγωνιστικού τριημέρου δεν αξίζει τα χρήματα για τις δύο πρώτες ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων διεξάγονται εκτός από τις κατατακτήριες και τρεις περίοδοι ελεύθερων δοκιμών. «Το βλέπουμε. Ίσως να έχουμε έναν αγώνα το Σάββατο αντί για τις κατατακτήριες δοκιμές.

Κοιτάζουμε όλα αυτά τα πράγματα, που θα μπορούσαν να γίνουν την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο Βρετανός. Έτσι, δεν αποκλείεται μαζί με τους τεχνικούς κανονισμούς να έχουμε μία ακόμα αλλαγή στην F1 το 2017, τη στιγμή που αποτελεί ερωτηματικό το αν θα ανέβει ή αν θα πέσει το επίπεδο ανταγωνισμού με την εν λόγω τροποποίηση.

Best of internet