Η «πεταλούδα» της Yamaha (video)

Η «πεταλούδα» της Yamaha (video)

Ανάλαφρο, διάφανο, trendy και με retro αισθητικά στοιχεία, το πρωτότυπο αυτό scooter της Yamaha έχει έντονο το άρωμα γυναίκας στη σχεδίασή του. 

Η «πεταλούδα» της Yamaha (video)

Το εντυπωσιακό 04GEN είναι το νέο πρωτότυπο μοντέλο scooter που θα παρουσιάσει η Yamaha στην έκθεση μοτοσικλέτας του Βιετνάμ. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ho Chi Minh από τις 7 έως 10 Απριλίου και θα είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για μοτοσικλέτες της ασιατικής χώρας.

Το μοντέλο 04GEN σχεδιάστηκε με βάση την αισθητική προσέγγιση RUN-WAY, δηλαδή της «πασαρέλας», η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα μιας γυναίκας που αποπνέει αέρα διακριτικής κομψότητας και χάρης, στο σώμα και το πνεύμα. Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες δομές πλαισίου των σκούτερ - οι οποίες κρύβουν το πλαίσιο με δεκάδες πλαστικά καλύμματα, το 04GEN το καλύπτει μόνο με κάποια μόνο ημιδιαφανή εξωτερικά τμήματα. Η θέα της εντυπωσιακής εσωτερικής δομής αναδεικνύει το γλυπτό σώμα της μοτοσυκλέτας, δημιουργώντας μια νέα προσέγγιση η οποία δεν σταματά στα εξωτερικά χαρίσματα, αλλά αναδεικνύει και τα εσωτερικά.

Η Yamaha καθιέρωσε τον όρο Refined Dynamism (εκλεπτυσμένος δυναμισμός) ως φιλοσοφία σχεδίασης το 2013. Από τότε, έχει παρουσιάσει τρεις φιλοσοφίες σχεδίασης: Το μοντέλο 01GEN το 2014 -μια crossover μοτοσυκλέτα με δύο τροχούς μπροστά- το μοντέλο 02GEN επίσης το 2014, μια πρωτότυπη ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα και το μοντέλο 03GEN, το 2015. Με το 04GEN κλείνει με χάρη το μάτι στις γυναίκες αναβάτριες, καθώς η σχεδίασή του συνάδει απόλυτα με τη θηλυκή χάρη και κομψότητα.

Best of internet