«Προφορική συμφωνία Λορένθο με Ducati»

Νίκος Τσιώκος
«Προφορική συμφωνία Λορένθο με Ducati»
Δημοσίευμα από τη Βρετανία θέλει τον Λορένθο να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ducati, με τον αθλητικό διευθυντή της Scuderia, Πάολο Σιαμπάτι, να επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Ισπανό.

«Καυτή» φαίνεται πως θα είναι η φετινή σεζόν για τον Χόρχε Λορένθο. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στο μεταγραφικό σκέλος, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τη Yamaha. Ήδη, από τα τέλη του περασμένου μήνα ο Τζιακόμο Ανγκοστίνι αποκάλυψε ότι ο Ισπανός έχει δεχτεί μία σούπερ προσφορά από την Ducati.

Αυτή τη φορά είναι η βρετανική εβδομαδιαία εφημερίδα MCN, που φέρνει στο φως λεπτομέρειες από τη φημολογούμενη... μετακόμιση του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας τονίζει πως μπορεί να μην υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και θα βγει η ανακοίνωση με τον ερχομό του Moto GP στην Ευρώπη προς τα τέλη του Απριλίου.

Κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι του Λορένθο. Πάντως, αυτή τη στιγμή ο ίδιος δεν αποκαλύπτει κάτι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα. «Θέλω να το κρατήσω μυστικό με τους ανθρώπους μου και να πάρω μία απόφαση τις προσεχείς ομάδες», απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά του.

Ωστόσο, ο Πάολο Σιαμπάτι επιβεβαίωσε ότι Ducati και Λορένθο βρίσκονται σε συζητήσεις αυτό το διάστημα. «Δεν το έχουμε μυστικό. Ξέρουμε ότι οι Μάρκεζ και Λορένθο έχουν συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν. Μιλάμε με τους αναβάτες», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Scuderia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!