Με τη Nissan στον τελικό του Champions League

Γιώργος Βαρίνος
Με τη Nissan στον τελικό του Champions League
Στο Μιλάνο θα στείλει 25 τυχερούς φίλους του ποδοσφαίρου η Nissan, για να ανεμίσουν τη σημαία της διοργάνωσης στο κέντρο του γηπέδου.

Μέσα από ένα διαγωνισμό στο facebook η Nissan, επίσημος χορηγός του UEFA Champion League, δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ποδοσφαίρου να βιώσουν τον ενθουσιασμό της ανάρτησης της επίσημης σημαίας της διοργάνωσης στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου του τελικού.

Αυτός θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, στο στάδιο Σαν Σιρό, στις 28 Μαΐου, μπροστά σε 80.000 θεατές που θα βρίσκονται εκεί, ενώ θα μεταδοθεί σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές. Για όσους δεν έχουν την τύχη να είναι ανάμεσα στους 25 που θα κερδίσουν μια θέση στο γήπεδο, η Nissan προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να είναι το δικό τους όνομα ανάμεσα στα χιλιάδες που θα σχηματίσουν την εικόνα της σημαίας του Champions League.

Πρόσφατη έρευνα από τη Nissan αποκάλυψε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα (73%) των Ευρωπαίων πολιτών θεωρούν το Champions League ως την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, που ανυπομονούν να δουν κάθε χρόνο, ενώ πάνω από το ένα τέταρτο (28%), προγραμματίζουν μήνες πριν την παρακολούθηση των αγώνων και του τελικού. Η Nissan λοιπόν δίνει σήμερα την ευκαιρία στον καθένα να γίνει μέρος της ιστορίας του πιο δημοφιλούς αθλήματος στον πλανήτη σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του, με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της στο fb, στη διεύθυνση www.facebook.com/nissan. Καλή τύχη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!