«Οδηγός της Ημέρας» ξανά ο Γκροζάν

Νίκος Τσιώκος
«Οδηγός της Ημέρας» ξανά ο Γκροζάν
Για δεύτερο αγώνα ο Ρομάν Γκροζάν ψηφίστηκε από τους θεατές ο «Οδηγός της Ημέρας», με τον ίδιο να τονίζει ότι κανείς δε φανταζόταν τέτοια επιτυχία στο ντεμπούτο της Haas.

Μπορεί η Haas να αποτελεί τη... νεοφώτιστη ομάδα της Formula1, όμως με το... καλημέρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Οι Αμερικανοί έχουν πάρει 18 βαθμούς στα δύο πρώτα Γκραν Πρι της σεζόν, με την έκτη και την πέμπτη θέση του Ρομάν Γκροζάν σε Αυστραλία και Μπαχρέιν, αντίστοιχα.

Ο Γάλλος ψηφίστηκε εκ νέου από τους θεατές ο «Οδηγός της Ημέρας», βραβείο που θεσπίστηκε για το 2016 και είναι αντίστοιχο του MVP. Μάλιστα, δήλωσε έκπληκτος από αυτή την επιτυχία της Haas στην παρθενική της χρονιά τονίζοντας ότι κανείς δεν το είχε φανταστεί. «Είπα στις δοκιμές ότι μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς νωρίς στη σεζόν.

Σκεφτόμουν ότι θα ήμασταν 10οι ή 14οι. Κάποιες φορές αν παίρνεις κάτι, μετά μπορείς να τερματίσεις ψηλά, αλλά όχι να πάρεις τόσους πολλούς πόντους στην αρχή. Δε νομίζω ότι θα το είχε φανταστεί κανείς αυτό», ανέφερε ο Γκροζάν, που άφησε την πρώην Lotus και νυν Renault για λογαριασμό της ομάδας του Τζιν Χάας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!