«Πράσινο» το μέλλον της Peugeot-Citroen

Πέτρος Πιτσίνης
«Πράσινο» το μέλλον της Peugeot-Citroen
Ο όμιλος PSA παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξής του και ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει 34 νέα μοντέλα, από τα οποία τα έντεκα θα «σέβονται» περισσότερο το περιβάλλον.

Η Peugeot-Citroen σχεδιάζει το μέλλον της και μοιράζεται τα πλάνα της μαζί μας, στα οποία περιλαμβάνονται πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα. Στο σύνολό τους είναι 34, με τον όμιλο να λέει ότι τα έντεκα από αυτά, θα είναι «πράσινα». Συγκεκριμένα, επτά Plug-In Hybrid (επαναφορτιζόμενα υβριδικά) και τέσσερα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα είναι στα πλάνα της, ώστε να προσφέρει μοντέλα ακόμη πιο φιλικά στο περιβάλλον. Επίσης, τα οκτώ από τα 34 θα είναι επαγγελματικά, στα οποία θα περιλαμβάνεται και το νέο Pick-Up του ενός τόνου!

Το επιχειρηματικό μοντέλο του ομίλου PSA προβλέπει αύξηση των εσόδων έως και 10% μέχρι το 2018 και επιπλέον 15% από το 2021, δίνοντας υψηλή προτεραιότητα στην επέκταση της πελατειακής τους βάσης μέσω της ψηφιοποίησης, μεταξύ άλλων. Ο Επικεφαλής του ομίλου PSA, δήλωσε: «Τώρα, είμαστε περισσότερο ευέλικτοι και έτοιμοι να στραφούμε σε παραδείγματα προβλέποντας αλλαγές στη χρήση του αυτοκινήτου. Η ψηφιακή μετατροπή θα συνδέσει τον όμιλο με τους πελάτες, ενώ με το νέο πρόγραμμα θα διασφαλίσουμε μια κερδοφόρα οργανική ανάπτυξη». Τέλος, ο όμιλος αλλάζει και όνομα, καθώς από "PSA" πλέον θα λέγεται "Groupe PSA".

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!