Η Porsche Panamera που δεν θα ήθελες ποτέ

Γιώργος Βαρίνος
Η Porsche Panamera που δεν θα ήθελες ποτέ
Το γραφείο τελετών με αυτή τη νεκροφόρα, θα μπορούσε να διαφημίζεται ως «η τελευταία ευκαιρία για βόλτα με Porsche Panamera»

Φαίνεται ότι οι Ιταλοί έχουν μια έφεση στα supercars όχι μόνο ως κατασκευαστές αλλά και ως… νεκροθάφτες. Στο παρελθόν έχουμε δει Maserati Quattroporte μετασκευασμένη σε αυτοκίνητο μεταφοράς προς την τελευταία κατοικία, τώρα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια Panamera ανάλογα διασκευασμένη στη γειτονική χώρα.

Σε αυτή την Porsche σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί. Ωστόσο, για να την προτιμήσει το ιταλικό γραφείο τελετών, κάτι περισσότερο θα ξέρει. Προφανώς οι πελάτες του –ή μάλλον οι συγγενείς τους- επιθυμούν το ταχύτερο δυνατό μέσο ακόμα και στην διαδικασία αποχώρησης από τα εγκόσμια. Έτσι, η πιο απίθανη σχεδόν μετατροπή που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για το πολυτελές τετράθυρο της Porsche, πραγματοποιήθηκε.

Πάντως με ένα τέτοιο αυτοκίνητο προς την τελευταία του κατοικία, ο αποβιώσας θα κάνει αισθητή την παρουσία του, ακόμα τη στιγμή της μόνιμης… απουσίας του.

Image Credit: AutoMoto.it

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!