Τι έπαθε ο Κλάρκσον;

Γιώργος Βαρίνος
Τι έπαθε ο Κλάρκσον;
«Επιβίωσα και αυτή τη μέρα. Παρά λίγο». Αυτό το Tweet και μια φωτογραφία με το πρόσωπό του βρώμικο και ματωμένο, δημιουργούν ερωτηματικά.

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο διάσημος –πρώην πλέον- παρουσιαστής του Top Gear, βρίσκεται σε γυρίσματα σε όλο τον κόσμο μαζί με τους συν παρουσιαστές του Χάμοντ και Μέι, για την εκπομπή που ετοιμάζουν στο συνδρομητικό κανάλι Αmazon Prime. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στο Αμάν της Ιορδανίας, σύμφωνα με προηγούμενο tweet του Κλάρκσον, που ενημέρωνε μάλιστα ότι θα πραγματοποιήσει το πιο επικίνδυνο γύρισμα της ζωής του.

Την 1η Απριλίου λοιπόν δημοσίευσε αυτή την εικόνα που βλέπετε, με σημάδια από αίματα και πολύ καπνό στο πρόσωπό του. Από τη φωτογραφία δεν φαίνεται να έχει κοψίματα ή σοβαρές κακώσεις, ενώ και η ημερομηνία αφήνει υπόνοιες ότι ίσως αυτό το tweet να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Επιπρόσθετα ο Κλάρκσον δεν ενημέρωσε για τίποτα περισσότερα στο μεσοδιάστημα –πως έγινε το ατύχημα, με τι μέσο κ.λ.π.- κάτι που ίσως ενισχύει ακόμα περισσότερο την βάσιμη υποψία της φάρσας.

Ο γνωστός για τα προκλητικά του σχόλια και την ειρωνική του συμπεριφορά Κλάρκσον δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γεγονός είναι πως, έχοντας πλέον να ανταγωνιστεί τη δική του παλιά δόξα και εκπομπή, το Top Gear, πιθανώς κάνει ότι είναι δυνατόν για να αυξήσει τη δημοσιότητα του νέου εγχειρήματος. Με κάτι περισσότερους από 6 εκατομμύρια άτομα να τον ακολουθούν στο tweeter, δεν είναι άλλωστε διόλου ευκαταφρόνητη η διάχυση κάθε πληροφορίας, αρκεί να είναι, φυσικά, «ζουμερή» και ενδιαφέρουσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!