Αργεντινή... 2019 στο Moto GP

Νίκος Τσιώκος
Αργεντινή... 2019 στο Moto GP
Μέχρι και το 2019 θα φιλοξενεί αγώνες του Moto GP η Αργεντινή, αφού η διοργανωτές ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου τους με την Dorna Sports.

Μετά από τρεις αγώνες στην Αργεντινή, οι αναβάτες του Moto GP ήδη τοποθετούν την «Τέρμας ντε Ρίο Χόντο» στις αγαπημένες τους πίστες. Η λατινική χώρα φιλοξένησε για πρώτη φορά Γκραν Πρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας το 2014 και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και το 2019.

Αυτό διότι ο Υπουργός Τουρισμού της χώρας, Σαντιάγο ντελ Εστέρο, ο υποστηρικτής του αγώνα, OSD, και η Dorna Sports, κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου για τρία ακόμη χρόνια. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε συμφωνία με την Τέρμας ντε Ρίο Χόντο και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρέις.

Ήταν ένα καλό πρότζεκτ μέχρι τώρα με όλους τους εμπλεκόμενους να βοηθούν στη δημιουρία μίας ωραίας πίστας και ατμόσφαιρας για τους αγώνες. Η Νότιος Αμερική έχει πολύ μεγάλο πάθος για τα μηχανοκίνητα και είμαστε υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε να φέρνουμε το Moto GP στην Αργεντινή για τρία επιπλέον χρόνια», δήλωσε το αφεντικό της Dorna, Καρμέλο Εζπελέτα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Γκραν Πρι της Αργεντινής συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή, καθώς το 2014 είχε περίπου 126 χιλιάδες θεατές, ενώ την επόμενη χρονιά ο αριθμός αυτών ξεπέρασε τις 130 χιλιάδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!