Η πιο πρακτική E-Class έρχεται

Πέτρος Πιτσίνης
Η πιο πρακτική E-Class έρχεται
Η Mercedes-Benz E-Class έχει ήδη παρουσιαστεί και περιμένουμε από την εταιρεία να μας συστήσει και με την Estate, η οποία έχει αυξημένους χώρους και άνεση.

Η στέισον έκδοση της Mercedes-Benz E-Class κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους με ελάχιστο καμουφλάζ, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε και την τελική μορφή της. Η πρακτικότερη έκδοση του πολυτελούς μοντέλου της Mercedes-Benz δεν διαφέρει σχεδιαστικά στο εμπρός μέρος, με το πίσω να κινείται στα πρότυπα της μικρότερης C-Class Estate.

Στο εσωτερικό, ο σύγχρονος σχεδιασμός της σεντάν έκδοσης μαζί με τις πολλές τεχνολογίες θα διατηρηθούν, με μοναδική διαφορά ο -λογικά- αυξημένος χώρος αποσκευών. Κοινοί θα είναι και οι κινητήρες, με σύνολα τεσσάρων, αλλά και έξι κυλίνδρων να είναι μέρος της γκάμας, με κορυφαίο προς το παρόν σύνολο να είναι ο V6 των 3.0 λίτρων με τους 401 ίππους της E43 AMG. Αργότερα θα δούμε και την κορυφαία E63 AMG που λογικά θα διατίθεται και ως Estate, με την ιπποδύναμη του V8 μοτέρ να βρίσκεται γύρω από τη σφαίρα των 600 ίππων! Οι τιμές της στέισον E-Class θα είναι περίπου 1.500€ υψηλότερες από τις αντίστοιχες του σεντάν, σύμφωνα πάντα με -ανεπιβεβαίωτες, για την ώρα- φήμες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!