Έκλεστοουν: «Να μη μιλούν οι οδηγοί της Formula1»

Νίκος Τσιώκος
Έκλεστοουν: «Να μη μιλούν οι οδηγοί της Formula1»
Ο Μπέρνι Έκλεστουν τόνισε ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στους οδηγούς της Formula1 να μιλάνε, παρά το ότι στην επιστολή είχε πει ότι έχουν δίκιο να φωνάζουν.

Στα τέλη του περασμένου μήνα η Ένωση των οδηγών της Formula1 (Grand Prix Drivers' Association) έστειλε επιστολή προς τους ιθύνοντες του σπορ ζητώντας αλλαγές και κάνοντας λόγο για απαρχαιωμένη και λανθασμένα δομημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων της διοίκησης του σπορ. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν τους απάντησε ότι έχουν δίκιο, ωστόσο στο Μπαχρέιν τα... γύρισε.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δε θα πρέπει να επιτρέπεται στους πιλότους να μιλάνε, αλλά μόνο να οδηγούν το μονοθέσιό τους, και πως κοιτούν μόνο το συμφέρον τους και να βγάζουν λεφτά από το σπορ! «Τι είδους ενιδαφέρον έχουν οι οδηγοί από το να παίρνουν λεφτά από το άθλημα;

Δεν τους έχω δει ποτέ να βάζουν ούτε ένα δολάριο, πας για φαγητό μαζί τους και ούτε καν πληρώνουν τον λογαριασμό. Δε θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να μιλούν, απλά να μπαίνουν στο μονοθέσιο και να το οδηγούν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Γκραν Πρι, το οποίο διεξήχθη στην πίστα του Σακχίρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!