Ρόσμπεργκ: «Ακόμα δεν έχουμε δει την πραγματική Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ακόμα δεν έχουμε δει την πραγματική Ferrari»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε πως ακόμα δεν έχουμε δει την πραγματική Ferrari, αφού στα δύο πρώτα Γκραν Πρι έχει μία εγκατάλειψη και μία μη εκκίνηση.

Μπορεί η Ferrari να έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, όμως ακόμα έχει κάποια θεματάκια να λύσει, αφού στα δύο πρώτα Γκραν Πρι της σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα. Στην πρεμιέρα της Αυστραλίας ο Κίμι Ραϊκόνεν εγκατέλειψε, ενώ στο Μπαχρέιν ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν εκκίνησε καν λόγω του κινητήρα του. Ωστόσο, στη Mercedes δεν επαναπαύονται και ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε πως ακόμα δεν έχουμε δει την πραγματική Ferrari και τι είναι ικανή να κάνει η Scuderia.

«Ελέγχαμε τον αγώνα, τη στρατηγική και τα πιτ στοπ. Την ίδια στιγμή ο Κίμι (Ραϊκόνεν) έδειξε καλό ρυθμό στον αγώνα και ξέρουμε ότι η Ferrari είναι πολύ κοντά. Το είδαμε αυτό στις κατατακτήριες δοκιμές. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε επειδή δεν έχουν δείξει ακόμα για τι είναι ικανοί. Αυτό είναι ξεκάθαρο επειδή είχαν πολλές ατυχίες, που τους κόστισαν.

Άρα δεν έχουμε δει ακόμα την πραγματική Ferrari. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι είναι δυνατοί», είπε, αρχικά. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν περισσότερα από το «αλογάκι» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Ρόσμπεργκ διεύρυνε το σερί του στις πέντε νίκες και μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι που είναι σε θέση να κερδίζει και όχι να μένει δεύτερος.

«Απλά απολαμβάνω τη στιγμή. Νιώθω πολύ προνομιούχος που οδηγώ αυτό το μονοθέσιο, μετά από πολύ καιρό που πάλευα για νίκες. Πάω στην Κίνα και γνωρίζω ότι θα δώσω και εκεί μάχη για τη νίκη. Είναι καλή αυτή η αίσθηση και το να κερδίζεις είναι υπέροχο. Είναι ωραίο να παίρνεις όλους αυτούς τους βαθμούς για την ομάδα και να ξεκινάς τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!