Τα είδε όλα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τα είδε όλα (video)
Ο οδηγός του video που θα δείτε στη συνέχεια είχε τη σπάνια τύχη να ζήσει και να ανεβάσει το υλικό από την κάμερά του στο youtube.

Υπόθεση εργασίας: Οδηγείς όμορφα και ωραία σε επαρχιακό δρόμο με ελάχιστη κίνηση. Πριν από μια αριστερή στροφή, στην ευθεία, ένα αντίθετα κινούμενο όχημα χάνει τον έλεγχο και, καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα, χτυπά στο ανάχωμα του δρόμου και σε κάποια δέντρα, απογειώνεται –στην κυριολεξία- και έρχεται κατά πάνω σου. Τι κάνεις; Έναν μικρό ελιγμό αποφυγής και το σταυρό σου –αλλά μάλλον το δεύτερο δεν θα προλάβεις. Το ίδιο έκανε και ο οδηγός του video, που βίωσε επακριβώς τα τεκταινόμενα της υπόθεσης εργασίας, στην περιοχή της Ουαλίας του Ηνωμένου Βασιλείου και έζησε, για να τα ανεβάσει στο youtube.

Ίσως η άμεση αντίδραση να στρίψει το αυτοκίνητό του προς το άκρο του δρόμου και σίγουρα η σπάνια τύχη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να γλιτώσει την πρόσκρουση με το ιπτάμενο όχημα που προέκυψε ξαφνικά στην πορεία του. Το οποίο, όπως φαίνεται, βγήκε από τη στροφή στην αντίθετη λωρίδα και, βλέποντας ο οδηγός του άλλο αυτοκίνητο να έρχεται έστριψε απότομα, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο ανάχωμα.

Δεν γνωρίζουμε την τύχη του οδηγού που ανατράπηκε –και ελπίζουμε να ήταν ανάλογα καλή και να μην ήταν μοιραίο το ατύχημά του. Όπως και να έχει πάντως, ο οδηγός που κατέγραψε τη σκηνή θα έχει να διηγείται το συμβάν ώσπου να… πεθάνει και να μακαρίζει την όποια δύναμη του επέτρεψε να συνεχίσει να πορεύεται στην οδό της ζωής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!