Nissan Navara 800 ίππων!

Nissan Navara 800 ίππων!

Με όλα τα μηχανικά μέρη του GT-R κάτω από το αμάξωμά τα και τον κινητήρα βελτιωμένο στους 800 ίππους, αυτό το Navara είναι μοναδικό. 

Nissan Navara 800 ίππων!

Οι Βρετανοί ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της βελτίωσης. Η εταιρεία Severn Valley Motorsport που τροποποιεί οτιδήποτε πέσει στα χέρια της αλλά ειδικεύεται στην βελτιώσεις των GT-R, κυριολεκτικά το τερμάτισε παίρνοντας ένα το pick up νέας γενιάς της Nissan, το Navara NP300 και μετατρέποντάς το σε όπλο 800 ίππων.

Τα προηγούμενα χρόνια η ίδια εταιρεία είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με ένα Qashqai πρώτης γενιάς, το οποίο μάλιστα είχε βελτιώσει τους 1.500 ίππους, πάντα με κινητήρα GT-R και είχε τελική ταχύτητα πάνω από 320 χλμ./ώρα. Για το Navara δεν έχουμε στοιχεία επιδόσεων, ωστόσο η Severn Valley Motorsport δηλώνει ότι μπορεί να φτάσει τον κινητήρα του GT-R που βρίσκεται κάτω από το καπό του έως και τους 1.500 ίππους, χρησιμοποιώντας το κιβώτιο και το σύστημα μετάδοσης του supercar της Nissan.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε της ζητούν οι πελάτες της, ακόμα και να προσφέρει το τερατώδες Navara μόνο με πίσω κίνηση, έτσι ώστε το πίσω μέρος του να μην ισιώνει ποτέ και πουθενά. Φυσικά, επειδή κάθε μετατροπή –και ειδικά αυτού του επιπέδου- έχει το κόστος της, όσο τρελή ακούγεται η ιδέα ενός pick up 800 ίππων, άλλο τόσο τρελή είναι και η τιμή του, που ξεκινά από τις περίπου 200.000€. Φυσικά μιλάμε για κατασκευή σχεδόν από την αρχή και για κάτι απόλυτα μοναδικό. 

Best of internet