Γκροζάν: «Η Haas ζει το αμερικάνικο όνειρό της!»

Γιώργος Βαρίνος
Γκροζάν: «Η Haas ζει το αμερικάνικο όνειρό της!»
Ο Ρομάν Γκροζάν ήταν για άλλη μια φορά συνεπαρμένος με την απόδοση του μονοθεσίου του. Η Haas μετά τον δεύτερο διαδοχικό τερματισμό σε ψηλή θέση στους βαθμούς, μπορεί πλέον να ονειρεύεται...

Ο Γκροζάν συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μετά την 6η θέση στη Μελβούρνη κατακτά την 5η θέση στο Grand Prix του Μπαχρέιν και ισοβαθμεί με τον Κίμι Ραίκονεν της Ferrari, στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γάλλος δήλωσε: «Απίστευτο παιδιά, αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο! Τι τρομερή δουλειά έχετε κάνει όλοι! Σας αγαπώ! Τα φρένα μου είναι εκπληκτικά! Εκεί οφείλεται η τρομερή διαφορά...».
Ο Γκροζάν, έτρεξε με επιθετική στρατηγική τριών πιτ στόπ και χρησιμοποίησε δύο φορές supersoft ελαστικά. «Ήταν απίστευτο! Έδωσα τρομερές μάχες με την Williams, την Red Bull και την Toro Rosso. Δεν είχα οποιαδήποτε θέμα, μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο με τον τρόπο που ήθελα με τα supersoft ελαστικά. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά όσο αυτό το όνειρο συνεχίζεται, δεν πειράζουμε τίποτε που θα επιρρεάσει το αυτοκίνητο δραστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτοκίνητο, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο φρενάρισμα, το οποίο μου επιτρέπει να οδηγώ επιθετικά.» και ολοκληρώνει τις δηλώσεις του... «Τώρα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα...»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!