Η νέα Porsche Panamera αποκαλύπτεται

Η νέα Porsche Panamera αποκαλύπτεται

Το τετράθυρο μοντέλο της Porsche είναι προγραμματισμένο για να κάνει επίσημο ντεμπούτο αργότερα στο 2016, εντοπίστηκε ωστόσο σε δημόσιο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ. 

Η νέα Porsche Panamera αποκαλύπτεται

Η Porsche ανανεώνει την Panamera και την διαφοροποιεί από την προηγούμενη σε αρκετά σημεία, όπως μπορούμε να δούμε στις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου. Αυτές δεν είναι επίσημες, όμως το αυτοκίνητο εμφανίστηκε σε δημόσιο δρόμο σχεδόν χωρίς ίχνος καμουφλάζ! Τα πίσω φωτιστικά σώματα μόνο δεν μπορούν να διακριθούν καλά, όμως έχουμε πλέον εικόνα για όλο το υπόλοιπο αμάξωμα. Η σχεδίαση είναι φρέσκια και χωρίς να αλλάζει δραματικά, βελτιώνει τα σημεία που είχαν αρχίσει να δείχνουν τα χρόνια τους. Ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, μαζί με τις νέες ζάντες αλουμινίου.

Η νέα Porsche Panamera θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα του Volkswagen Group με το όνομα MSB, πάνω στην οποία θα «χτίσει» και η Bentley τη νέα Continental. Το νέο πάτωμα συμβάλλει στις προσπάθειες που έκανε η εταιρεία για να ρίξει το βάρος της Panamera, ώστε να έχει πιο άμεση οδική συμπεριφορά και καλύτερες τιμές ρύπων και κατανάλωσης. Περισσότερα στοιχεία που θα αφορούν πιθανές αλλαγές στους κινητήρες, τον εξοπλισμό και τη μετάδοση θα έχουμε σε λίγους μήνες, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα.

Best of internet