Με Chevrolet Camaro μπαίνεις άφοβα στην πίστα

Πέτρος Πιτσίνης
Με Chevrolet Camaro μπαίνεις άφοβα στην πίστα
Οι άνθρωποι της Chevrolet δεν φοβούνται τη σκληρή χρήση και την οδήγηση στο όριο και λένε ότι η εγγύηση συνεχίζει να καλύπτει τον πελάτη, ακόμη κι αν αυτός χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο σε trackday!

Η πίστα είναι ένα σημείο που δείχνουν τι μπορούν να κάνουν οδηγός και αυτοκίνητο, όμως η καταπόνηση για το τελευταίο είναι αρκετά σημαντική, καθώς δοκιμάζονται στο όριο τα συστήματα μετάδοσης και τα μηχανικά μέρη. Έτσι, συχνά οι εταιρείες βρίσκουν «πάτημα» και αν κάποιο από τα οχήματα των πελατών της εμφανίζουν σημάδια από χρήση σε πίστα, είναι πολύ πιθανό να χάσουν την εγγύηση!

Αυτό δεν ισχύει για τη Chevrolet και τη νέα Camaro, καθώς η ίδια η φίρμα ξεκαθάρισε ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, άφοβα! Συγκεκριμένα, στέλεχος της εταιρείας είπε στο Motor Authority: «Αν το αυτοκίνητο δε φέρει βελτιώσεις, ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί την πίστα και αν αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα καλυφθεί κανονικά από την εγγύηση». Αυτή η πολιτική θα εφαρμοστεί στα περισσότερα μοντέλα επιδόσεων της Chevrolet, με την αρχή να γίνεται από την Camaro. Συγκεκριμένα, Camaro SS, Camaro ZL1, Camaro Z/28 και Camaro 1LE είναι οι πρώτες που θα προσφέρουν αυτή τη συγκεκριμένη «ελευθερία».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!