Ρόσμπεργκ: «Νόμιζα ότι είχα πάρει την pole position»

Ρόσμπεργκ: «Νόμιζα ότι είχα πάρει την pole position»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ νόμιζε ότι είχε πάρει αυτός την pole position, αλλά τον ενημέρωσαν οι άνθρωποι της Mercedes ότι αυτή πήγε στον Λιούις Χάμιλτον.

Ρόσμπεργκ: «Νόμιζα ότι είχα πάρει την pole position»

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Νίκο Ρόσμπεργκ στις κατατακτήριες δοκιμές του Μπαχρέιν, καθώς δήλωσε ικανοποιημένος με τον γύρο του, όμως νόμιζε ότι είχε κατακτήσει την pole position. Αυτό παραδέχτηκε στις δηλώσεις του, με το πέρας της διαδικασίας, τονίζοντας ότι από τη Mercedes του είπαν ότι αυτή πήγε στον Λιούις Χάμιλτον για λίγα χιλιοστά.

«Ο χρόνος μου ήταν καλός και ήμουν σίγουρος ότι είχα πάρει την pole, όταν διέσχισα τη γραμμή, αλλά μετά τα παιδιά μου είπαν ότι ο Λιούις ήταν λίγο πιο γρήγορος. Έκανε απίστευτο χρόνο στο τέλος και καλή δουλειά. Τα καλά νέα για μένα είναι ότι αυτή είναι μία από τις πίστες, όπου η pole position μετράει λίγο.

Η στρατηγική αύριο θα είναι σημαντική και είμαι αρκετά αισιόδοξος. Τα ελαστικά θα είναι μεγάλο θέμα. Έχουμε πιο μαλακή γόμα από πέρυσι και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα διαρκέσουν και πότε θα ξεκινήσουν να φθείρονται. Θα είναι διασκεδαστικός αγώνας και ανυπομονώ γι' αυτόν», ανέφερε ο Γερμανός.

Best of internet