Χάμιλτον: «Ικανοποίηση και ανακούφιση!»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Ικανοποίηση και ανακούφιση!»
Ικανοποίηση και ανακούφιση ένιωσε ο Λιούις Χάμιλτον για την pole position στο Μπαχρέιν, αφού έβλεπε τον Νίκο Ρόσμπεργκ να είναι πιο γρήγορος.

Στην τελευταία του προσπάθεια ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε και την pole position νιώθοντας ικανοποίηση και ανακούφιση, αφού έβλεπε τον Νίκο Ρόσμπεργκ να είναι πιο γρήγορος στις ελεύθερες δοκιμές και στο μεγαλύτερο μέρος των κατατακτηρίων. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την pole position, ο τελευταίος γύρος ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικός!

Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών και στο μεγαλύτερο μέρος των κατατακτηρίων οι χρόνοι μου δεν ήταν αρκετά καλοί και ο Νίκο θα ήταν μπροστά κατά ένα δέκατο εδώ και ένα δέκατο εκεί. Οπότε υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση!

Επίσης, υπήρχε μεγάλη πίεση, καθώς βγήκα εκτός στον προηγούμενο γύρο και ήξερα ότι είχα να βελτιωθώ πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εδώ στην πίστα και στα εργοστάσια σε Μπράκλεϊ και Μπρίξγουορθ γι' αυτό το μονοθέσιο. Είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό.

Θα είναι σημαντικό να έχω καλή εκκίνηση αύριο, ειδικά αφού υπάρχει μεγαλύτερος δρόμος προς την πρώτη στροφή εδώ από τη Μελβούρνη. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό, αλλά έχουν περάσει μόνο δύο εβδομάδες από τον τελευταίο αγώνα, γι' αυτό δεν περιμένω μεγάλες βελτιώσεις. Ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα από την προηγούμενη φορά, θα δούμε», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!