Φέτελ: «Μπορούν να συμβούν πολλά»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Μπορούν να συμβούν πολλά»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ελπίζει σε ίδια εκκίνηση με αυτή στην Αυστραλία τονίζοντας ότι πολλά μπορούν να συμβούν στο Μπαχρέιν.

Σε εκκίνηση σαν κι αυτή της Αυστραλίας ελπίζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, όταν εκκίνησε και πάλι τρίτος, αλλά έφυγε σαν... πύραυλος και πέρασε αμφότερες τις Mercedes. Ο Γερμανός τόνισε ότι πολλά μπορούν να συμβούν στο Μπαχρέιν και απλά περιμένει να δει τι θα γίνει την Κυριακή (3/4).

«Αν κάνουμε το ίδιο στην εκκίνηση που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες, δε θα με πειράξει. Θα είναι μεγάλος αγώνας και πολλά μπορούν να συμβούν εδώ. Πέρυσι είδαμε έναν ενδιαφέρονντα αγώνα, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί αύριο», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε πού βρήκε πλεονέκτημα η Mercedes, αφού ήταν εκτός ρυθμού στην τρίτη περίοδο, και η απάντηση ήταν χαρακτηριστική.

«Δεν ξέρω, ρωτήστε τους! Ήμουν πολύ χαρούμενος με την πρώτη προσπάθεια και η δεύτερη ήταν λίγο πολύ... copy paste. Πέντε εκατοστά δεν είναι αρκετά, αν βελτιωθούν κατά μισό δεύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο, ήταν φανταστικό κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!