Ολοκληρωμένη εμπειρία MT από τη Yamaha

Πέτρος Πιτσίνης
Ολοκληρωμένη εμπειρία MT από τη Yamaha
Οι λάτρεις της μοτοσικλέτας θα μπορούν να δοκιμάσουν την γκάμα MT της Yamaha στο MT Tour που θα διοργανωθεί σε τρεις πόλεις, οι οποίες είναι η Αθήνα, ο Βόλος και η Θεσσαλονίκη!

Το εντυπωσιακό 17μετρο φορτηγό της Yamaha έρχεται και φέτος στην Ελλάδα, για να δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες να δοκιμάσουν όλη την γκάμα MT της εταιρείας. Οι επισκέπτες των events θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα MT-125, MT-07, MT-09, MT-09 Street Rally, MT-09 Sport Tracker και MT-09 Tracer, ύστερα από μια κράτηση θέσης.

Αυτή μπορεί να γίνει από εδώ και μέσα στις φόρμες θα βρεθούν αναλυτικά οι ώρες, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή στο χρονικό διάστημα που τον εξυπηρετεί. Ο παραπάνω σύνδεσμος λειτουργεί για τις εγγραφές στην Αθήνα, ενώ για το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη θα ενεργοποιηθούν αντίστοιχοι σύνδεσμοι από τη Δευτέρα 4/4. Τα MT Tour θα διεξαχθούν:

  • Αθήνα, Σάββατο 9/4 - Δευτέρα 11/4 στο ΟΑΚΑ, Parking Κύμης & Σπύρου Λούη, δίπλα στο ποδηλατοδρόμιο
  • Βόλος, Τετάρτη 13/4 στο λιμάνι της πόλης
  • Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 15/4 - 17/4 στη ΔΕΘ, είσοδος από την Πύλη Εμπορίου, Εγνατία

Στη Θεσσαλονίκη το MT Tour θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του ScooterMoto Festival, σε δικό του χώρο εντός της ΔΕΘ και με δωρεάν συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στο σημείο του MT Tour θα είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτείται πληρωμή εισιτηρίου εισόδου στην έκθεση. H ολοκληρωμένη «εμπειρία ΜΤ» περιλαμβάνει εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ αναβάτη, που θα είναι διαθέσιμα να τα δείτε στο σημείο και στη συνέχεια να τα παραγγείλετε από το επίσημο Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!