Έκλεστοουν: «Formula1 στο Λας Βέγκας σε δύο χρόνια»

Νίκος Τσιώκος
Έκλεστοουν: «Formula1 στο Λας Βέγκας σε δύο χρόνια»
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποκάλυψε ότι θα έχει συζητήσεις με τους αρμόδιους στο Λας Βέγκας, ώστε να έχουμε αγώνα της Formula1 εκεί σε δύο χρόνια δίχως να αποτελέσει παρελθόν το Όστιν.

Από τον Οκτώβριο του 2014 έχει δει το φως της δημοσιότητας το ενδεχόμενο να έχουμε Γκραν Πρι της Formula1 στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, τότε ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν έκρυψε την προθυμία του να γίνει αγώνας στην πόλη της Νεβάδα, ενώ στα πάντοκ του Μπαχρέιν αποκάλυψε πως θα έχει συζητήσεις με τους αρμόδιους, ώστε να διεξαχθεί GP της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκεί εντός των επόμενων δύο ετών.

«Θα μιλήσω μαζί τους (με τους υποστηρικτές του Λας Βέγκας). Είναι πιθανό να έχουμε αγώνα εκεί. Άλλωστε, θα έχουν και στη Formula E», είπε στα πάντοκ του Σακχίρ ο ισχυρός άνδρας της F1, ενώ όταν ρωτήθηκε από απεσταλμένο της ιστοσελίδας motorsport.com στο Μπαχρέιν για το πότε θα γίνει αυτό, απάντησε: «Υποθέτω σε δύο χρόνια».

Τέλος, τόνισε και ότι θα διατηρηθεί το Όστιν και δε θα αντικατασταθεί από το Λας Βέγκας. «Θα κρατήσουμε το Όστιν και θα έχουμε άλλον έναν αγώνα», πρόσθεσε. Έτσι, αν γίνει πραγματικότητα το Γκραν Πρι στους δρόμους του Λας Βέγκας, τότε θα έχουμε δύο αγώνες F1 επί αμερικανικού εδάφους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!