Από αυτό το κάθισμα, δεν ξεκολλάς με τίποτα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Από αυτό το κάθισμα, δεν ξεκολλάς με τίποτα (video)
Καθίσματα νέας τεχνολογίας για αυτοκίνητα επιδόσεων λανσάρει η Lexus. Προσφέρουν τόση στήριξη, που δεν ξεκολλάς από αυτά ακόμα και αν σε… τραβάνε.

Με την ονομασία V-LCRO και σε συνεργασία με τη Velcro, η Lexus προσφέρει σε όλη τη γκάμα των σπορ μοντέλων της καθίσματα νέας τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν την απόλυτη συγκράτηση του σώματος. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός σπορ αυτοκινήτου απαιτούν και κορυφαία στήριξη του σώματος στο κάθισμα, για να μπορέσει ο οδηγός να απολαύσει την οδήγηση. Ωστόσο ένα άνετο κάθισμα δεν στηρίζει σωστά το σώμα πλευρικά, ενώ ένα μπάκετ δυσκολεύει την επιβίβαση και την αποβίβαση και φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί άνετο.

Με την τεχνολογία V-LCRO λύνει μια καλή το πρόβλημα, καθώς ο οδηγός κυριολεκτικά πακτώνεται στο κάθισμα. Στο πίσω μέρος του ρουχισμού του υπάρχουν μεγάλα μέρη «αρσενικού» Velcro, τα οποία γαντζώνονται στη «θηλυκή» επιφάνεια του καθίσματος, με αποτέλεσμα ο οδηγός όχι μόνο να μην μετακινείται, αλλά να μην μπορεί καν να βγει από το αυτοκίνητο!

Ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα της παρουσίασης της τεχνολογίας V-LCRO, τα πλάνα είναι ξεκαρδιστικά και αποδεικνύουν την υπόνοια πλάκας που έχει κάποιος, σχεδόν από την αρχή του video. Άλλωστε η ονομασία και μόνο της τεχνολογίας σε βάζει σε σκέψη. Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε στη Lexus ότι ο τρόπος της, για να μας ευχηθεί «καλό μήνα» και να γιορτάσει την πρωταπριλιά, είναι ευφάνταστος, έξυπνος και πολύ καλά υλοποιημένος, αφήνοντας μια ευχάριστη και διασκεδαστική «επίγευση». Καλό μήνα σε όλες και όλους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!