Πώς καλύπτεις 360 χλμ με σχεδόν μηδενικό κόστος;

Πέτρος Πιτσίνης
Πώς καλύπτεις 360 χλμ με σχεδόν μηδενικό κόστος;
Το νέο Tesla Model 3 σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει πολύ αυξημένη αυτονομία, εκτινάσσοντας την ευχρηστία και... εκμηδενίζοντας τα κόστη!

Το τρίτο μοντέλο της Tesla αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγες μόνο ώρες, χωρίς να γνωρίζουμε πολλά για εκείνο. Χωρίς αυτό να είναι κάποιο επίσημο στοιχείο, ένας ενεργειακός αναλυτής βασιζόμενος σε έρευνά του προβλέπει ότι το νέο μοντέλο θα μπορεί να διανύσει 360 χιλιόμετρα με μόλις μια φόρτιση, χάρη σε μια νέα τεχνολογία που θα υιοθετηθεί στις μπαταρίες! Δηλαδή, η αυτονομία του Model 3 θα είναι αυξημένη κατά περίπου 35% συγκριτικά με το Model S και το Model X, δίνοντας στην Tesla ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών στη «μάχη» των αποκλειστικά ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Μάλιστα όπως φαίνεται, η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Χωρίς το μοντέλο να έχει ακόμη καν παρουσιαστεί και δίχως να γνωρίζουμε την τελική εμφάνισή του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες βρίσκονται ήδη έξω από τα καταστήματα της Tesla σε όλο τον κόσμο για να δώσουν την παραγγελία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φίρμα θα δώσει προτεραιότητα σε όσους ήδη έχουν στην κατοχή τους ένα Tesla, με όλους τους υπόλοιπους να περιμένουν, ανεξαρτήτως σειράς. Ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι αύριο θα γίνει το πρώτο σκέλος της αποκάλυψης, με το δεύτερο μέρος να «πηγαίνει τα πράγματα σε άλλη διάσταση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!