Αυτό είναι τo πρώτο τρέιλερ του νέου Top Gear (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι τo πρώτο τρέιλερ του νέου Top Gear (video)
Ένα σύντομο βίντεο με το τι πρόκειται να δούμε στο καινούργιο σόου παρουσίασε το BBC, κάτι που δείχνει ότι τα επεισόδια καταφτάνουν και θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον.

Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Κρις Έβανς, τον Ματ Λε Μπλάνκ και τη Σαμπίν Σμιτζ στους νέους ρόλους τους, δηλαδή σαν παρουσιαστές του Top Gear! Το BBC όπως φαίνεται και στην πράξη δεν έκανε... εκπτώσεις στο μπάτζετ αλλά το ανέβασε σε μεγάλο ποσοστό, με την εντυπωσιακή παραγωγή να συνεχίζει να χαρακτηρίζει το βρετανικό σόου ακόμη και στο τρέιλερ του ενός λεπτού.

Σε αυτό μπορούμε να δούμε αυτοκίνητα όπως το Ford Mustang, τη Chevrolet Corvette Z06 με κάτι που μοιάζει με... πυροβόλο στην οροφή της, ένα Dodge Viper ACR, μια McLaren 675LT την οποία οδηγεί ο Τζένσον Μπάτον, μαχητικά αεροσκάφη, ένα Ariel Nomad στην έρημο, μια Ferrari F12 Tdf και το θρυλικό για την εκπομπή Reliant Robin. Το βίντεο τελειώνει με τη σκηνή που είχε συζητηθεί πάρα πολύ, στην οποία ο Κρις Έβανς κάνει... εμετό μετά από μια γρήγορη βόλτα στη Laguna Seca, μέσα σε ένα Audi R8 που οδηγεί η Σαμπίν Σμιτζ. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!