Ένα πολύ προσωπικό Nissan Juke

Ένα πολύ προσωπικό Nissan Juke

Ένα πολύ προσωπικό Nissan Juke

H Nissan δημιούργησε ένα Juke με... ονοματεπώνυμο, για τον παγκόσμιο πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια. 

 

Στο δρόμο για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Λευτέρης Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, θα μετακινείται με άνεση και στυλ, χάρη στο Nissan Juke.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,  επίσημος διανομέας της Nissan στη χώρα μας, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, του παραχώρησε ένα Nissan Juke για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε Juke, αλλά ένα απόλυτα προσωποποιημένο, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ποιος είναι ή τι ακριβώς κάνει ο οδηγός του… 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την καριέρα του στη γυμναστική σε μικρή ηλικία, αλλά το 2005, στα 15 του χρόνια, εγκατέλειψε προσωρινά το άθλημα και επέστρεψε σε αυτό το 2008. Από τότε διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία καθώς στις 31 Οκτωβρίου του 2015  κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής, στη Γλασκώβη, με 15.800 βαθμούς. Η διάκριση αυτή του έδωσε και το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ μόλις πρόσφατα,  στις 25 Μαρτίου του 2016, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα του Κατάρ.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε υποστηρίζει επίσης τη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας. Έτσι θα διαθέσει στόλο αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις τόσο των επισήμων, όσο και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας “Rio 2016”, αρχής γενομένης από την τελετή αφής, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 21 Απριλίου.

Best of internet