Ποιος «παίκτης» ενώνει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ποιος «παίκτης» ενώνει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; (video)
Το νέο Audi Q2 δεν μπορεί να υπαχθεί σε καμία κατηγορία και είναι τόσο ιδιαίτερο, όσο κάθε ομάδα ξεχωριστά αλλά και οι δύο μαζί.

Οι δύο εμβληματικές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, εκπροσωπούν τον αέναο ανταγωνισμό αλλά και το κορυφαίο ποδόσφαιρο. Ακριβώς όπως η Audi, που δεν σταματά να εξελίσσει την αυτοκίνηση και να προσφέρει συνεχώς εκπλήξεις. Κοινός χορηγός και των δύο παγκόσμια γνωστών συλλόγων, δημιούργησε μια ευφυή τηλεοπτική διαφήμιση με αφορμή το λανσάρισμα του Q2, του νέου συμπαγούς SUV που δεν μπορεί να υπαχθεί σε κατηγορίες και απεχθάνεται τις ταμπέλες.

Αυτοκίνητο πόλης, οικογενειακό, σπορ και SUV, μεγάλο σε δυνατότητες αλλά μικρό σε όγκο, εκπροσωπεί τις αξίες των δύο μεγαλύτερων ομάδων τόσο της Ισπανίας, όσο και ολόκληρου του κόσμου. Το Q2 έχει μόνον 4,19 μ. μήκος, όμως το μακρύ μεταξόνιο των 2,60 μ. υπόσχεται άνετες μετακινήσεις και ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται μεταξύ 405 και 1.050 λίτρων.

Βασικός κινητήρας βενζίνης είναι τρικύλινδρος ενός λίτρου TFSI και υπάρχουν ακόμα δύο διαθέσιμοι με χωρητικότητα 1,6 και 2,0 λίτρων. Επίσης οι τρεις πετρελαιοκινητήρες είναι 1,6 έως 2,0 λίτρων, με ισχύ που ξεκινά από τους 116 και φτάνει έως και τους 190 ίππους.

Δείτε το υπέροχο video και θα διαπιστώσετε ότι οι καλύτερες «ομάδες» φτιάχνονται ακριβώς επειδή ανατρέπουν τους κανόνες και δημιουργούν τα δικά τους δεδομένα, για να ενώσουν τελικά μέσα από τον ανταγωνισμό τους του λάτρεις του όμορφου θεάματος σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!