Έτοιμοι για το πρώτο πιτ στοπ στη Haas

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμοι για το πρώτο πιτ στοπ στη Haas
Στη Haas είναι έτοιμοι για το πρώτο πιτ στοπ της ιστορίας τους στη Formula1, καθώς στην Αυστραλία δε χρειάστηκε να κάνουν.

Μπορεί στο ντεμπούτο της στη Formula1 να μέτρησε μία έκτη θέση, όμως στην πρεμιέρα της Αυστραλίας η Haas δεν έκανε ούτε ένα πιτ στοπ! Ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ εγκατέλειψε νωρίς, μετά το ατύχημα με τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ ο Ρομάν Γκροζάν άλλαξε ελαστικά κατά τη διάρκεια της κόκκινης σημαίας για το εν λόγω συμβάν.

Έτσι, δε χρειάστηκε να κάνουν πιτ στοπ οι Αμερικανοί και, πλέον, δηλώνουν έτοιμοι για το πρώτο της ιστορίας τους στο Μπαχρέιν. «Δεν παραπονιόμαστε ότι δεν έπρεπε να κάνουμε πιτ στοπ στην Αυστραλία, αλλά ότι θα πρέπει να κάνουμε στο Μπαχρέιν.

Θα δοθεί έμφαση στην ολοκληρώση πιτ στοπ αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε η ομάδα πάει στον αγώνα αισιόδοξη ότι έχουν εκπαιδευτεί όλοι κατάλληλα. Δεν είμαστε αλαζόνες για την επιτυχία μας και θα έχουμε και αγώνες με χαμηλότερη απόδοση», είπε ο επικεφαλής της Haas, Γκάνθερ Στάινερ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, που έχει βάση στην Κανάπολις στη Βόρεια Καρολίνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!