Porsche 911 GT3 RS κάνει «βουτιά»

Πέτρος Πιτσίνης
Porsche 911 GT3 RS κάνει «βουτιά»
Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει έναν πελάτη της αντιπροσωπείας της Porsche στο Άμστερνταμ, καθώς το αυτοκίνητό του αποφάσισε να... δροσιστεί λιγάκι!

Η GT3 RS είναι μια από τις κορυφαίες εκδόσεις της Porsche 911, όμως η συγκεκριμένη είχε μάλλον κακή τύχη, από την αρχή. Λίγο πριν συναντήσει τον ιδιοκτήτη της, ένα λάθος την «έστειλε» στο νερό, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο υπαίτιος. Υπάρχουν ωστόσο δύο εκδοχές, με τη μια να λέει ότι πρόκειται για έναν μηχανικό που πήγε να την ξεπαρκάρει, ενώ η άλλη αναφέρει ότι έφταιγε εκείνος που της έβαζε τα πορτοκαλί αυτοκόλλητα, τα οποία διατρέχουν το αμάξωμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας πάντως λέει ότι το αυτοκίνητο -αξίας 270.000€- δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά και μπορεί να αποκατασταθεί στο ακέραιο, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι η Porsche 911 έχει τοποθετημένο τον κινητήρα πίσω. Ο ίδιος -αρκετά ψύχραιμα, ομολογουμένως-, δήλωσε: «Σίγουρα είναι κρίμα, αλλά μπορεί να συμβεί. Τα λάθη είναι ανθρώπινα». Πάντως, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να υπάρχει τουλάχιστον ένα προστατευτικό τοιχίο, καθώς την τύχη της συγκεκριμένης GT3 RS θα μπορούσε να είχε οποιοδήποτε άλλο -ακριβό- όχημα της εταιρείας που παρκάρει εκεί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!