Ποιος είναι ο «βασιλιάς» του Silverstone; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιος είναι ο «βασιλιάς» του Silverstone; (video)
Superbike ή μονοθέσιο; Ποιο θα καταφέρει να «γυρίσει» γρηγορότερα τη διάσημη Βρετανική πίστα; Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ και ο Γκάι Μάρτιν έρχονται, ώστε να δώσουν την απάντηση.

Όσοι παρακολουθούν αγώνες ταχύτητας προσυπογράφουν ότι μια supersport μοτοσυκλέτα των 200 ίππων δύσκολα βρίσκει ικανό αντίπαλο με τέσσερις τροχούς, ωστόσο τι γίνεται όταν τα «βάλει» με ένα μονοθέσιο της Formula 1; Ένα βίντεο με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο έμπειρους οδηγούς σε κάθε είδος, τον Ντέιβιντ Κούλθαρντ πίσω από το τιμόνι και τον Γκάι Μάρτιν επί της σέλας δίνει την απάντηση εντός πίστας και συγκεκριμένα, στο διάσημο Silverstone.

Η μοτοσυκλέτα του Μάρτιν είναι μια από τις καλύτερες -κατά γενική ομολογία- του είδους της, μια BMW S1000RR και καλείται να τα βάλει με ένα μονοθέσιο, που φέρει τα σήματα της ομάδας της Red Bull. Η διαφορά στο τέλος πάντως ανακηρύσσει ξεκάθαρο νικητή αφού ο τελευταίος «ρίχνει» έναν ολόκληρο γύρο στον ηττημένο, δίχως η μάχη να μπορεί να χαρακτηριστεί «σώμα με σώμα». Ποιος είναι αυτός που θα περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού; Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!