Κράτσλοου: «Ήμουν ο Αλόνσο του Moto GP»

Νίκος Τσιώκος
Κράτσλοου: «Ήμουν ο Αλόνσο του Moto GP»
Ο Καλ Κράτσλοου χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον Φερνάντο Αλόνσο του Moto GP, με δεδομένο ότι πήγε σε κάθε ομάδα τη λάθος στιγμή.

Μπορεί να είναι στο Moto GP από το 2011 και να έχει κάποιες καλές στιγμές, όπως τα οχτώ πόντιουμ, όμως δεν είναι όλα... ρόδινα για τον Καλ Κράτσλοου. Ο Βρετανός έχει τρεις διαφορετικές ομάδες μέσα σε τρία χρόνια, ενώ η τελευταία του παρουσία στο βάθρο ήταν πέρυσι στην Αργεντινή.

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον Φερνάντο Αλόνσο του Moto GP, με δεδομένο ότι έκανε λάθος επιλογές τη λάθος στιγμή. «Με το πέρασμα των χρόνων καλλιεργούμαι κι εγώ μαζί με τις ομάδες. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή ήμουν ο Φερνάντο Αλόνσο του Moto GP. Πήγα σε κάθε ομάδα τη λάθος στιγμή.

Δε μετανιώνω για τις αποφάσεις που πήρα, τις έκανα για τους σωστούς λόγους. Κάποιες φορές κοιτάς πίσω και λες ''α ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο να ήταν πιο εύκολο αν οδηγούσα κάτι άλλο'', όμως έχω ό,τι έχω και πρέπει να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά με αυτό.

Είναι ωραία να είμαι στην LCR για δεύτερη χρονιά. Δουλεύουν πολύ κοντά με τη Honda και δουλεύουν σκληρά για το καλύτερο δυνατό», ανέφερε ο αναβάτης της LCR Honda στην επίσημη ιστοσελίδα του Moto GP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!