Παίζεις και μαθαίνεις με Lamborghini (video)

Γιώργος Βαρίνος
Παίζεις και μαθαίνεις με Lamborghini (video)
Αν έχεις Lamborghini, τότε μπορείς να έχεις και μια εξαιρετική εφαρμογή που μετατρέπει το τηλέφωνο σου σε ένα πλήρες σύστημα τηλεμετρίας.

Lamborgini και πίστα, πίστα και Lamborghini. Το ένα απαιτεί σχεδόν το άλλο, ωστόσο δεν αρκούν οι εκατοντάδες ίπποι του ιταλικού supercar και το ασφαλές περιβάλλον της πίστας για να έχεις τη μέγιστη απόλαυση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρειάζονται και στοιχεία. Που χάνω και που κερδίζω, τι κάνω λάθος και τι σωστά, ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα και που αυτή επιτυγχάνεται…

Η τηλεμετρία λοιπόν, αυτή που στη Formula1 δίνει όλες τις απαντήσεις και βοηθά στην ταχύτατη εξέλιξη μονοθέσιων και οδηγών, έρχεται πλέον και στα μοντέλα της Lamborghini. Μια εφαρμογή για συσκευές που διαθέτουν λειτουργικό iOS (Apple) και μια ηλεκτρονική κεντρική μονάδα που τοποθετείται μόνιμα στο αυτοκίνητο με πλήθος αισθητήρες, δέκτη GPS και δυνατότητα σύνδεσης με τη συσκευή μέσω WiFi, παρέχουν όλα τα πιθανά και απίθανα στοιχεία που μπορεί να χρειαστεί ο οδηγός μιας Lambo.

Επιπρόσθετα, στην εφαρμογή υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες οι κυριότερες πίστες παγκοσμίως, όπως και η δυνατότητα χαρτογράφησης οποιασδήποτε πίστας χρησιμοποιεί ο οδηγός. Δεκάδες τρόποι απεικόνισης των δεδομένων κάνουν την ανάκτηση των στοιχείων παιχνίδι και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα βελτίωσης των χρόνων και μεγιστοποίησης της ευχαρίστησης στην οδήγηση. Η εφαρμογή έχει και μια ακόμα εξαιρετική δυνατότητα, αυτή του συγχρονισμού του video που τραβάει ο οδηγός μέσω της iOS συσκευής του και των δεδομένων που επιθυμεί να απεικονίζονται σε αυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!