Jurassic Park-ing (video)

Γιώργος Βαρίνος
Jurassic Park-ing (video)
Ένας ρεαλιστικός δεινόσαυρος σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην Αυστραλία δημιουργεί ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Ο Χάμις και ο Άντι είναι δύο Αυστραλοί κωμικοί που όταν δεν κάνουν πλάκα στη ραδιοφωνική τους εκπομπή, στήνουν αστεία video με φάρσες και τα ανεβάζουν στο youtube.

Η τελευταία τους ιδέα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς έβαλαν έναν πολύ ρεαλιστικό δεινόσαυρο T-Rex σε υπόγειο χώρο στάθμευσης και καλούσαν γνωστούς τους να έρθουν να τους συναντήσουν. Οι αντιδράσεις των ανυποψίαστων ατόμων που έρχονταν σε επαφή με το δεινόσαυρο περιλαμβάνουν κατά βάση το φόβο και την πρακτική έκφραση της φράσης «όπου φύγει-φύγει».

Σε μια περίπτωση, μια από τις κυρίες δήλωσε ότι «τα έκανε πάνω της» στην κυριολεξία. Λογικό, καθώς η έκπληξη είναι μεγάλη και οι αντιδράσεις όχι πάντα δεδομένες εμπρός σε ένα τέτοιο θέαμα. Παρότι η λογική λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει δεινόσαυρος –ειδικά σε ένα χώρο στάθμευσης- πριν από αυτή ο ίδιος ο εγκέφαλος ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς του ενστίκτου. Έτσι, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν μένει να δει τι είναι αυτό που έχει μεν την όψη δεινόσαυρου, αλλά δεινόσαυρος δεν μπορεί να είναι. Όλοι το βάζουν στα πόδια –ειδικά οι κυρίες ουρλιάζοντας εκκωφαντικά- και κατόπιν αναρωτιούνται.

Πάντως η επιτυχία της φάρσας των δύο φίλων είναι πέρα από κάθε προσδοκία, καθώς μέσα σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, έχει ξεπεράσει τις 2,4 εκατομμύρια θεάσεις και συνεχίζει. Αν εσείς δείτε πάντως κάτι ανάλογο σε χώρο στάθμευσης, μην φοβηθείτε. Κοιτάξτε απλά που κρύβονται οι κάμερες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!