Αεροσκάφος σε υπερβολικά... χαμηλή πτήση

Πέτρος Πιτσίνης
Αεροσκάφος σε υπερβολικά... χαμηλή πτήση
Ένα αεροπλάνο (!) κατάφερε να προκαλέσει μποτιλιάρισμα σε ένα δρόμο της Κίνας, καθυστερώντας τη ροή των οχημάτων για περισσότερο από μια ώρα!

Η κίνηση στους δρόμους είναι ένα... αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τι θα γινόταν όμως αν αυτή την προκαλούσε ένα αεροπλάνο; Ακούγεται -και είναι- περίεργο, αλλά συνέβη σε μια πόλη της Κίνας, προκαλώντας μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού το φορτηγό που το μετέφερε δεν μπορούσε να συνεχίσει την πορεία του, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από το μήκους 30 περίπου μέτρων και βάρους 13 τόνων αεροσκάφος είχαν αφαιρεθεί τα φτερά και η ουρά ώστε να μπορεί να μετακινηθεί, όμως και πάλι, ο όγκος του είναι πολύ μεγάλος. Φυσικά δεν κάνει ακόμη πτήσεις και έχει παροπλιστεί, με την εταιρεία που το έχει στην ιδιοκτησία της να το χρησιμοποιεί ως χώρο εκπαίδευσης αεροσυνοδών και του πληρώματος γενικώς. Το πρόβλημα με τη διακοπή κυκλοφορίας που προκλήθηκε από το αεροπλάνο έλαβε τέλος μετά από περίπου μια ώρα, ενώ οι αρχές είχαν φτάσει στο σημείο από νωρίς και βοηθούσαν στην επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!