Βολφ: «Πιο κοντά η Ferrari στο Μπαχρέιν»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Πιο κοντά η Ferrari στο Μπαχρέιν»
Ο Τότο Βολφ πιστεύει ότι στο Μπαχρέιν θα κλείσει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα της Ferrari από τη Mercedes τονίζοντας πως θα έχουμε ενδιαφέρουσα μάχη στρατηγικής.

Για το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν ετοιμάζονται ομάδες και πιλότοι της Formula1, όπου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από τη Μελβούρνη, καθώς θα... μιλήσει η έρημος. Μάλιστα, ο Τότο Βολφ πιστεύει ότι θα μειωθεί η διαφορά με τη Ferrari, αφού της ταιριάζει η πίστα του Σακχίρ.

Επίσης, αναφέρθηκε στις κακές εκκινήσεις των Λιούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόσμπεργκ στο Άλμπερτ Παρκ, ενώ τόνισε πως θα έχουμε ενδιαφέρουσα μάχη στρατηγικής στον αγώνα. «Έχουμε κάνει ένα μοναδικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Όμως, ενώ το πλεονέκτημά μας στη Μελβούρνη ήταν υγιές, ήταν αρκετά κοντά σε αυτές τις κακές εκκινήσεις που θα μπορούσαν εύκολα να μας κοστίσουν τον αγώνα. Το Μπαχρέιν είναι μία πίστα που ταιριάζει στη Ferrari, οπότε περιμένουμε ακόμα πιο μικρές διαφορές. Επίσης, μπορούμε να περιμένουμε μία ενδιαφέρουσα μάχη στρατηγικής κατά τη διάρκεια του αγώνα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!