Η πιο παράξενη κούρσα ταξί (video)

Γιώργος Βαρίνος
Η πιο παράξενη κούρσα ταξί (video)
Τόσο ασφυκτικά γεμάτο ήταν αυτό το ταξί στην Κίνα, που πήρε επιβάτη ακόμα και στο εμπρός καπό; Ή μήπως συνέβη κάτι άλλο;

Η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο μας τροφοδοτεί με μερικά από τα πιο τρελά γεγονότα που συμβαίνουν στους δρόμους. Κάθε φορά πιστεύουμε ότι πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει περισσότερο, ωστόσο οι Κινέζοι οδηγοί βρίσκουν ακόμα πιο ευφάνταστους τρόπους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Όπως αυτός ο οδηγός ταξί, που μεταφέρει έναν… αστυνομικό στο καπό του αυτοκινήτου του.

Όλα ξεκίνησαν, όπως θα δείτε στο σχετικό video, όταν ο οδηγός του ταξί υπέστη έλεγχο από δύο αστυνομικούς την ώρα που είχε μόλις ολοκληρώσει τον ανεφοδιασμό με καύσιμο σε πρατήριο βενζίνης, με την υπόνοια ότι χρησιμοποιεί πλαστές πινακίδες. Η υπόνοια μετατράπηκε σε βεβαιότητα, όταν με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού και το χώρο αποσκευών, πάτησε γκάζι για να διαφύγει παρασύροντας τον ένα αστυφύλακα.

Όπως έδειξαν στη συνέχεια οι κάμερες κυκλοφορίας ο ταξιτζής έκανε κάμποσα χιλιόμετρα με τον παράξενο επιβάτη στο καπό, πριν η καταδίωξή του οδηγήσει σε σύλληψη. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά ο ταξιτζής είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει πλήθος κατηγοριών, πολύ πιο βαριές από αυτή της πλαστογραφίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!