Παγκόσμια διάκριση για Peugeot Ελλάδας

Γιώργος Βαρίνος
Παγκόσμια διάκριση για Peugeot Ελλάδας
Ο όμιλος Συγγελίδη, επίσημος διανομέας της Peugeot στη χώρα μας, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αντιπρόσωπος της γαλλικής μάρκας παγκοσμίως.

Μία διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε η Peugeot στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σήμερα, μια δυναμική ελληνική επιχείρηση μπορεί να κερδίσει διεθνή αναγνώριση.

Τη σημαντικότητα της διάκρισης αυτής σηματοδότησε η παρουσία του Πρόεδρου του Ομίλου PSA (Peugeot/Citroën), Κάρλος Ταβάρες, o οποίος σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι στις 13 Μαρτίου 2016, παρέδωσε στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία της Peugeot πέρασε στα χέρια του Ομίλου Συγγελίδη μόλις στις αρχές του 2014 και αμέσως άρχισε η ανοδική πορεία της μάρκας στην ελληνική αγορά. Το 2015 καταγράφηκε εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 6,4%. Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την Peugeot Professionnel να επιτυγχάνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Αυτά τα εξαιρετικά επιτεύγματα ήταν που οδήγησαν την PSA στην αναγνώριση του Ομίλου Συγγελίδη και στην απονομή του βαρύτιμού τίτλου του καλύτερου αντιπροσώπου παγκοσμίως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!