Αμείβεται με €1,2 εκ. για 4 ώρες τη μέρα

Γιώργος Βαρίνος
Αμείβεται με €1,2 εκ. για 4 ώρες τη μέρα
Σάλο έχει ξεσηκώσει στη Βρετανία η παραδοχή του νέου παρουσιαστή του Top Gear, Κρις Έβανς, ότι εργάζεται μόλις 4 ώρες την ημέρα για την εκπομπή.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την δημοφιλέστερη παγκοσμίως τηλεοπτική εκπομπή, το Top Gear, από τότε που ως κεντρικός παρουσιαστής ανέλαβε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC, ο Κρις Έβανς. Οι αρχικές δυσκολίες με την εξεύρεση ικανών συμπαρουσιαστών έδωσαν τη θέση τους στην αποκάλυψη ότι ο Έβανς παθαίνει… ναυτία κατά τη γρήγορη οδήγηση.

Στη συνέχεια κατηγορήθηκε για αυταρχική συμπεριφορά από μια παραγωγό του Top Gear η οποία και παραιτήθηκε, ενώ δεν έλειψε και μια «χοντράδα» κατά τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, με τον δημοφιλή αμερικανό ηθοποιό και συμπαρουσιαστή της εκπομπής Ματ Λε Μπλανκ. Ο τελευταίος ήταν συνοδηγός του γνωστού drifter Κεν Μπλoκ, ο οποίος γέμισε με ίχνη και καμένο ελαστικό πολλούς δρόμους εμπρός από ιστορικά μνημεία του Λονδίνου, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τα Βρετανικά μέσα και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, λόγω των οποίων ο Έβανς ζήτησε συγγνώμη.

Το τελευταίο «επεισόδιο» των αρνητικών δημοσιευμάτων για το Top Gear πυροδότησε η αποκάλυψη της εφημερίδας Sun ότι ο Έβανς φτάνει στο πλατό των γυρισμάτων του Top Gear στις 10:00 κάθε μέρα και φεύγει ακριβώς στις 14:00, εργάζεται δηλαδή μόλις 4 ώρες. Το ίδιο παραδέχτηκε και σε συνέντευξή του στο περιοδικό Top Gear ο Έβανς, υποστηρίζοντας όμως ότι μετά τις 14:00 «είναι καμμένος», καθώς σηκώνεται κάθε πρωί στις 4:45, για να είναι στο στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής από τις 06:30 έως τις 09:30 και στη συνέχεια στο Top Gear.

Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν τον εμποδίζει να απολαμβάνει τις υψηλότατες απολαβές των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που προβλέπει το συμβόλαιό του με το BBC για την εκπομπή Top Gear, το οποίο μάλιστα έχει διάρκεια για 3 χρόνια. Η οργάνωση «Συμμαχία των φορολογουμένων» στη Βρετανία έχει επίσης κατηγορήσει σχετικά τον Έβανς, με τον επικεφαλής της Τζόναθαν Ίσαμπι να δηλώνει ότι «θα περιμέναμε λίγο περισσότερο φιλότιμο από τους παρουσιαστές που τον ουρανομήκη μισθό τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι». Ας μην ξεχνάμε ότι το BBC είναι ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βρετανίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!